Pachete / Preturi oferite pentru optimizare SEO:

Optimizare SEO

– Search Engine Optimization este numit procedeul prin care codul sursa al unui site este scris in asa fel incat acesta sa fie vazut bine de catre motoarele de cautare.

“Paianjenul” Google spre exemplu adora site-urile Optimizare SEO corespunzator ducandu-le in primele pagini dupa rezultatul cuvintelor cheie de baza.

A scrie un cod sursa perfect nu inseamna ca ai Optimizat SEO un site. Exista numeroase metode de scriere care favorizeaza un site.

Pe langa toate aceste metode, un site trebuie sa fie important pentru motoarele de cautare. Ca un site sa devina important trebuie sa aiba referinte (articole unice cu link catre site-ul de baza).

Timpul de optimizare reala a unui site este de aproximativ 3 luni. Acesta este timpul mediu necesar ca un motor de cautare sa indexeze paginile unui site dupa anumite cuvinte cheie.

Trebuie mentionat si faptul ca nimeni nu poate garanta o anumita pozitie in prima pagina a motoarelor de cautare. Robotul motoarelor de cautare reanalizeaza la fiecare 3 sau 7 zile paginile site-ului. Un amanunt simplu: In general este bine ca ceva sa se schimbe zilnic in platforma… Ori articole noi adaugate, ori macar site-ul sa beneficieze de data ce se schimba singura zilnic.

Daca beneficiati de un site fara ca acesta sa aiba realizata Optimizarea SEO, trebuie sa stiti ca acesta este oarecum inexistent pentru motoarele de cautare precum Google. Un site fara SEO este vizibil vizitatorilor doar daca acestia cunosc link-ul exact al platformei.

Realizare Optimizare SEO

Realizare Optimizare SEO

Little tags:
Optimizare seo, SEO, SEO pentru site, optimizare pentru cuvinte cheie, optimizare site optimizare SEO site, Optimizare SEO Magazin
Scroll Up
Facebook