Daca vrei un site de prezentare cu hosting si domeniu gratuit, poti incerca oferta din partea stanga…

arrow

Pachete/Preturi oferite pentru web design si realizare site:

Realizare site 

Realizarea unui website fie el un simplu site de prezentare sau un site complex, include cunostinte in programare avansata tip PHP – MYSQL precum si cunostinte de grafica web. Compania Web Media Concept Detine personal calificat in aceste domenii, gata sa va sustina in inceperea proiectelor online la care va ganditi.

Cu o vechime de 9 ani in acest domeniu impunem un standard de lucru avansat, oferind la preturi avantajoase calitate deosebita.

Ce trebuie sa stii inainte sa comanzi un site

Pentru ca planul dumneavoastra sa dea roade si sa nu se piarda amanunte importante este bine ca in momentul in care doriti sa realizati un site sa aveti la indemana o foaie pe care sa notati planul de dezvoltare si realizare site.

Ce inseamna acest lucru? 

  • In primul rand ganditi-va ce butoane(pagini) doriti sa contina site-ul. (sugestie: Home, Despre noi, Servicii, Contact…)
  • Realizati text-ul pentru fiecare pagina a site-ului. Textul trebuie sa fie compus de dumneavoastara si nu copiat de pe alte site-uri de profil. La realizarea site-ului, textul unic il va ajuta sa se indexeze bine in motoarele de cautare.
  • In cazul in care doriti anumite imagini sa fie prezente pe platforma, este bine ca si acestea sa va apartina. Imaginile pe care le predati programatorului nostru trebuie sa aiba o rezolutie mare (minim 800 px L)
  • Este indicat ca pe pagina Home(Acasa) sa se regaseasca date despre serviciul oferit sau produsele cele mai importante.
  • Trebuie sa aveti un numar de telefon disponibil pentru mediul online.
Realizare site

Realizare site

Small tags:
Realizare site, realizare site de prezentare, creare site, realizare site ieftin, site web design, firma web design, vreau site ieftin, cum sa comand un site.
Scroll Up